Google Website Translator Gadget

søndag 28. november 2010

Ei alternativ julegåve!

Det nærmar seg jul, og i dag vil eg dele informasjon og ei oppmoding om å støtte det arbeidet «Prosjekt nytt håp» driv i Cochabamba! 

Prosjekt nytt håp / Vida y esperanza har i lengre tid drevet rehabilitering av gatebarn ved hjelp av hester. Her kalles det equinoterapia, og vi klarer ikke oversette det til norsk noe bedre enn «hesteterapi» eller kanskje «hesteassistert terapi». Det handler altså om terapi for tidligere gatebarn/rusmisbrukere ved hjelp av hester. De får jobbe i stallen, lærer å stelle og trene hester og får troen på seg selv tilbake.

Dette arbeidet har hatt gode resultater. Begrensninger i forbindelse med at vi ikke eier vår egen stall gjør at vi bare kan ta inn to ungdommer for rehabilitering om gangen. For å kunne hjelpe flere vil vi derfor kjøpe en tomt og etablere vårt eget rehabiliteringssenter for tidligere gatebarn, blant annet ved hjelp av hesteterapi.

4000 kvadratmeter til salgs!
Vi har ikke nok penger til å kjøpe tomten vi trenger. Derfor har vi nå satt igang en innsamlingsaksjon der enhver kan kjøpe én eller flere kvadratmeter for oss. Kvadratmeterne koster kr 150,–, og vi har lagt ut 4000 kvadratmeter for salg.

Det hele fungerer på den måten at du går inn på hjemmesiden for innsamlingsaksjonen: http://nytthap.no/equino/. Der finner du et diagram som skal symbolisere eiendommen med oversikt over hvor mye som er solgt og hvor mye som er igjen. Du kan også velge i diagrammet hvilke kvadratmeter du vil kjøpe, og kjøpe/bestille direkte fra hjemmesiden.

For hver kvadratmeter du kjøper får du tilsendt et unikt nummerert kjøpsbevis. Dette håper vi skal være litt stas. Kjøpsbeviset har ingen funksjon utover å være et kjøpsbevis, men er ganske stilig og egner seg godt som en alternativ gave. Det sentrale er at du støtter etableringen av senteret og at du får et kjøpsbevis som bekrefter det.

Vil du vere med?
Du oppfordres til å sjekke ut hva dette er og vurdere om du vil støtte det. Dersom du synes opplegget virker bra, oppfordres du også til å spre informasjon og videreformidle oppfordringen til å kjøpe.
  • Besøk hjemmesiden vår: nytthap.no
  • Lik oss på Facebook (og del lenkene våre med ditt Facebook-nettverk)
  • Snakk om oss med vennene dine

Med vennlig hilsen
Niklas Sunnhordvik
Prosjekt nytt håp

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

In The Land Of The NORTHERN LIGTHS