Google Website Translator Gadget

lørdag 4. desember 2010

Rolegare på Casa Alianza...

Det er snart fire månader sidan eg kom til Bolivia som volontør for Misjonsalliansen. Denne norske hausten har gått fort, og snart er det jul. Då eg kom hit i august var det tidleg vår her på den sørlege halvkula. No er det sommar, og det er godt og varmt når sola skin frå skyfri himmel. 

Denne veka hadde vi den siste Casa-kvelden for dette volontørkullet. Torsdag kveld og fredag morgon reiste dei fleste ut på tur. Nokon av dei for å komme tilbake til Casa Alianza litt seinare før dei reiser tilbake til Noreg. Andre tok farvel med La Paz og volontørlivet for denne gong. 

Og igjen sit eit par andre volontørar og eg. Vi er faktisk to som skal fortsette som volontørar her etter nyttår, og det blir bra. Og så er det ei av volontørane som skal vere her i La Paz og studere neste semester. Det er bra at vi er fleire som skal vere igjen her... Og det er jo ein overgang frå å vere ein gjeng på ti volontørar til å berre vere tre-fire igjen. Det blir litt rolegare. Sidan det nærmar seg jul går også tankane til familie og om kor viktig familien er for oss nordmenn spesielt i julehøgtid.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

In The Land Of The NORTHERN LIGTHS